Wie zijn wij?

Stichting Ghana is er voor iedereen die wil bijdragen aan de ontwikkeling van Ghana. Vanuit Nederland ondersteunen we met diverse lokale projecten de natuurlijke groei van dit prachtige land. Onze trots de moeder Theresa school voorziet honderden jonge kinderen van goed onderwijs. Diverse waterputen voorzien dorpen van schoon drinkwater en onze medische voorzieningen dragen bij aan het creëren van een gezonde leefomgeving.

Al onze projecten zijn:

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Ons bestuur

Hieronder stellen we je voor aan het driekoppig bestuur van Stichting Ghana. Gezamelijk hebben zij de mooie taak om alle projecten van voorbereiding tot uitvoer te coördineren.

Ruby Hoenderdos
Ruby HoenderdosSecretaris

Ruby is onze super secretaris! In haar drukke leven als studente aan de Universiteit van Utrecht weet ze altijd een gaatje te vinden voor de stichting. Haar frisse blik en creativiteit maken Ruby onmisbaar bij het opzetten van nieuwe projecten.

Jackson Opon-Nimoh
Jackson Opon-NimohVoorzitter

Jackson is de drijvende kracht achter stichting Ghana. Zijn ongekende positiviteit ligt ten grondslag van vele succesvolle projecten. Als Ghanees weet Jackson precies wat Ghana nodig heeft en is hij vastberaden om bij te dragen aan de ontwikkeling van zijn vaderland. Van voorbereiding tot uitvoering, Jackson is een expert op het gebied van lokale projecten.

Chris Opon-Nimoh
Chris Opon-NimohPenningmeester

Liefde voor Ghana is er bij Chris met de paplepel ingegoten. Daarmee ook de drang om zijn steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van Ghana. Doelgericht pakt Chris alle uitdagingen op zijn pad met twee handen aan.

Meer weten?

Bent u geïntreseerd in meer dan alleen de foto’s op onze projecten pagina? Dan hebben wij hiernaast speciaal voor u ons beleidsplan en enkele recente jaarverslagen beschikbaar gesteld. Klik op een van de buttons om de documenten te bekijken of te downloaden.